Üdvözöllek

a legjobblagzi.hu-n

Kedves Jegyespár!

Először is gratulálok életetek nagy döntéséhez, ami egy újabb döntés elé állított titeket: kit kérjetek fel esküvőtök megszervezésére? Hogy megkönnyítsem választásotokat, álljon itt néhány mondat rólam.

Okleveles esküvőszervezőként, elsőként barátaim, Kati és Gyuri szavaztak nekem bizalmat, és megbíztak esküvőjük szervezésével. A sikeren felbuzdulva úgy éreztem és érzem mind a mai napig, ez az, amiben megtaláltam hivatásomat.

Az évek során, 2008 óta több esküvőt szerveztem, még több párnak tanácsaimmal segítettem esküvőjük sikerét.

Természetesen az óta sem ülök a babérjaimon: csapatom kibővült szertartásvezetőkkel és általam irányított virágkötőkkel, dekoratőrökkel, akik megvalósítják akár a legextrémebb esküvői kívánságokat is. Továbbra is keresem-kutatom a jó konyhájú szép helyszíneket, a profi fotósokat, videósokat, a kiváló zenekarokat, különlegességeket.

Számomra minden egyes esküvő egyedi és megismételhetetlen. Szerencsésnek érzem magam, hogy feledhetetlenné tehetem esküvőtöket, és örömet szerezhetek nektek valamint a nagy napot veletek együtt ünneplőknek. Célom, hogy megszervezzem nektek a legjobb lagzit Magyarországon.

Remélem, bizalmat szavaztok nekem, és titeket is ügyfeleim között köszönthetlek.

Sok boldogságot: Rózsáné Orsi

Esküvőszervezés

Teljeskörű esküvőszervezés, menyasszony öltöztetés, esküvő napi koordinálás. Álmodjátok meg. Meséljétek el. Valósítsuk meg együtt!

Referenciák

Esküvői különlegességek, ötletek a nagy napra, mint például: Galambröptetés, Tűzijáték, Lézer-show, Szívszemüveg, Csokiszökőkút…

Szertartásvezetés

Az ifjú pár olyan aprósággal lepi meg a meghívottakat, mely akár évek múltán is emlékeztetni fogja őket a hozzájuk kötődő gyönyörű eseményre.

Találkozzunk

LEGJOBBLAGZI.HU

Rózsáné Éberling Orsolya

szertartás- és esküvőszervező

error: Védett tartalom!!! CopyRight © legjobblagzi.hu