szolgáltatások

Esküvői helyszín keresés

A menyegzőt tervező párok általában előbb keresik meg a helyszínt, és csak utána próbálják meg rászabni az esküvőt, holott ez pont fordítva lenne szerencsés.

Előbb a célt érdemes megjelölni, és ehhez megtalálni a lehető legjobb helyszínt, ami egyértelműen döntő jelentőségű a lagzi sikerét tekintve.

Napjainkra egyre jobban elterjedt, hogy a párok az esküvőt valamilyen keretbe szeretnék foglalni. Ebben az esetben az esküvőnek üzenete, vezérfonala van. Például egy adott szín, egy hangulat, úgymint rózsaszín, tavasz, középkor, 50-es évek, rock and roll. E vezérfonalra a lakodalom minden mozzanatát a műsortól a dekoráción át a vendéglátásig fel lehet fűzni.

Szerencsés esetben a helyszín szerves részét képezi a koncepciónak, és az ötleteket a végleges helyszín ismeretében fűzhetjük fel. Ilyenkor bármilyen esküvői helyszínt is választunk, legyen az vendéglő, kastély, múzeum, szabadtéri helyszín, annak adottságaihoz mérten tudjuk tervezni a kiegészítőket.

Az esküvői helyszín kiválasztásánál mindig elsődleges szempontként kell szem előtt tartanunk, hogy a tervezett létszámot kényelmes, kulturált körülmények között, finom falatokkal lehessen vendégül látni.

Szertartásvezetés

SZERTARTÁSVEZETÉS BÁRHOL – BÁRMIKOR

Szertartásvezető kollégáimmal, 2010 óta segítünk, hogy az
IGEN kimondása oly módon, akkor és ott történjen,
AHOGY és ahol azt MEGÁLMODTÁK.

Egyre többen szeretnék az IGEN kimondását felejthetetlenné tenni és az esketési ceremóniát a megszokott házasságkötő terem helyett egy különleges helyszínen tartani.

Egyre elterjedtebb, hogy a párok különleges helyszínen és időpontban szeretnék megtartani az esküvői szertartást.

Hogyan lehetséges, hogy megvalósuljon az álom?…

Dekoráció, menyasszonyi csokor, virágok

Nem csak a lelkünk öltözik díszbe e jeles napon, de a környezetünket is a lehető legszebbnek szeretnénk látni.

Ebben segít dekoratőr csapatom. Tapasztalatuk a garancia, hogy minden összhangban legyen.

Az igények felmérésére minden esetben a helyszínre szervezem meg a találkozót Önökkel és dekoratőr, virágkötő kollégámmal, mert csak a hely pontos ismeretében lehetséges az elképzeléseiknek megfelelő (vagy azt felülmúló) ajánlatot és dekorációs tervet készíteni.

Megrendelhető nálam a teljes dekoráció, de külön a menyasszonyi csokor, asztaldísz vagy autódísz elkészíttetését is örömmel vállalom.

Vöfély, ceremóniamester

A kifogástalan esküvő fontos kelléke a vőfély vagy a ceremóniamester, aki a jó hangulatról gondoskodik.

Hagyományos lagzikra inkább vőfély, míg egy modern esküvőre ceremóniamester a jó választás. A vőfély általában rigmusol, mindezt magyaros ruhában vagy csak ingujjban, míg a ceremóniamester öltönyben, nyakkendőben szép kerek mondatokban beszél. Az esküvő stílusától függ, hova, melyikük a megfelelőbb.

Minden esetben, mikor a vendégek száma több mint 30 fő, jó, ha valaki terelgeti, összefogja az estét, figyeli, hogy mikor mi jön, szórakoztatja a násznépet, akár meg is táncoltatja a facér nőket.

Zenekar, dj

Az első számú hangulatteremtő tényező az esküvői zenekar. Nélkülük nincs sem sátoros lagzi, sem elegáns esküvő!

A vőfély/ceremóniamester után a második vagy talán az első legfontosabb hangulat teremtő tényező a zenekar. Nélkülük nincs sem sátoros lagzi, sem elegáns esküvő. A zenekar feladata, hogy figyelje a násznép rezdüléseit és mindig a hangulatnak, eseménynek megfelelő zenét játssza. A zenekar kiválasztása nagyon meghatározó, a vendégek ízlése a mérvadó. Célszerű sokoldalú együttest keresni, aki otthon van a különböző zenei stílusok világában.

Napjainkban egyre elterjedtebb az esküvői DJ.

A zenekarok átlagos 150-200 művet tartalmazó repertoárjához képest a DJ-k több ezer dal közül választanak, mikor összeállítják az esküvő forgatókönyvéhez igazodó előadásukat. DJ választásánál az élőzene varázsa ugyan elmarad, viszont biztosan kiküszöbölhető az énekes berekedése.

Esküvői fotózás, videózás

Az általam ajánlott fotós és videós kollégáknak szenvedélye a fotózás, filmezés. Hivatásuknak, művészetnek tartják szakmájukat, annak elhivatott képviselői.

Munkatársaim szeretnek mindenhol észrevétlenül ott lenni, hogy minden fontos pillanat megörökítődjön az utókor számára, hisz a nagy nap elmúltával 5, 10, 20, de akár 50 év múlva, a fotók és filmek adják vissza az emlékeket.

Képeik, filmjeik az egész nap történéseit beszélik el, azonban itt nem áll meg a munkájuk, a jó képek, felvételek az utómunkálatokkal nyerik el végső formájukat.

Tudom, hogy az esküvői keret mindig szűkös, de hatalmas hiba amatőrre bízni emlékeink megörökítését. Keresett már meg utólag jegyespár, hogy tudok-e ajánlani jó képszerkesztőt, aki a kontármunkát helyrehozza.

A képen anyai nagyszüleim láthatóak. Ugye milyen jó nézni, hogy milyen szépek voltak 1944-ben?

Esküvői torta

Az esküvői torta főszerepet játszik minden esküvőn. Formája, íze nemcsak a menyasszony és vőlegény ízlését, hanem a rendezvény minőségét is tükrözi, mert a külcsín mellett, a belbecs is számít, főleg, ha tortáról van szó.

Sikerült megnyernem partnernek Budapest egyik legkiválóbb cukrászdáját. Édes és sós süteményeik, torta remekeik katalógusomból kiválaszthatók, de természetesen egyedi igényeket, kéréseket is szívesen teljesítenek. A szállítás minden esetben hűtőautóval történik.

További szép mondatok helyett, esküvői torta ötletekért látogasd meg galériámat, utána biztos szaladsz a legközelebbi cukrászdába egy habossütiért.

Esküvői meghívó

A meghívó formáját, tartalmát a már eltervezett dekorációhoz célszerű igazítani

Dekoratőr csapatommal együtt dolgozva alakítom ki az ültetőkártyákat, menükártyákat és természetesen a meghívókat, sokszor – teret engedve fantáziánknak – a jegyespárokkal együtt tervezve, szerkesztve, készítve el azokat.

Haladva a korral, pdf formátumú meghívókat is készíttetek (1-2 esetben én készítek), mert egyre elterjedtebb, hogy e-mailben hívják meg barátaikat, rokonaikat.

A meghívó önmagában már előre vetíti az esküvő stílusát. Személyes találkozáskor meghívó katalógusaim átböngészhetőek.

error: Védett tartalom!!! CopyRight © legjobblagzi.hu