Esküvőszervezés

Miért válasszunk esküvőszervezőt?

Ha esküvőszervezőre gondolunk, lelki szemeink előtt először az amerikai filmek rózsaszín kosztümös, dögös, törtető szingli női szervezői, vagy a lányosan affektáló, a legutolsó divat szerint öltözött férfi szervezői jelennek meg, amint exkluzív szalonjaikban épp tortát kóstoltatnak, terítéket próbálnak, és az örömapát nyugtatgatják, hogy nem lesz az olyan drága.

Lehet, hogy a távoli Amerikában ez így is van, azonban a magyar valóság egy kicsit másmilyen.

Kezdjük azzal, hogy nincs rózsaszín kosztümöm, és nem is affektálok. Hétköznap, mikor ügyfeleim nevében intézkedek, szeretek kényelmesen, akár farmerban jönni-menni.

Otthoni irodámban nem tartok tortákat és terítékeket, sőt az elmúlt évek során rájöttem, hogy feleslegesek a fényképalbumok, videók, lemezek és a torta, no meg a meghívó minták is, mert mindig változik a trend, változnak a technikák, és ami 2-3 éve még szép és jó volt, az mára lehet, hogy elavult.

Helyette inkább folyamatosan figyelem, követem a trendet, kutatom az újdonságokat, a feltörekvő fiatal szolgáltatókat és nem az a lényeg, hogy nekem például ki a kedvenc fotósom, mert olyan fényképeket készít, hogy az felér egy festménnyel, hanem az a fontos, hogy Nektek ki a legmegfelelőbb, hozzátok, a Ti személyiségetekhez (pénztárcátokhoz) kik illenek a legjobban.

Értetek vagyok, ezért nem köteleztem el magamat egyetlen szolgáltató felé sem és a jövőben sem fogom ezt tenni.

Szervezői munkám honorálását Ti, a jegyespár biztosítjátok, mégis azt mondom, hogy aki esküvőszervezőhöz fordul, nem ad ki egy fillérrel sem többet, mint az, aki maga intéz mindent, viszont annál többet nyer.

Hogy mit?
Időt, pénzt, nyugalmat és még sorolhatnánk.

És mindezt hogyan?

Időt, mert nem Ti kutatjátok fel a megfelelő helyszínt, dekoratőrt, fotóst, videóst, vőfélyt vagy ceremóniamestert, cukrászt, nyomdát és csak az esküvőszervező tudja ki mindenkit, mivel helyettetek már felkutattam és leellenőriztem partnereimet, de igény esetén tovább keresem a megfelelő szolgáltatót.

Pénzt, mert esküvőszervezőként sok esetben további kedvezményeket tudok kérni a szolgáltatóktól Nektek.

És még mindig pénzt, mert amíg, mint esküvőszervező azon fáradozok, hogy mindent megoldjak, addig Ti, a Jegyespár a saját munkátokkal, bevételetekkel foglalkozhattok. Sokan vállalkozók közületek vagy magas beosztású vezetők, akiknek akár egy óra munkaidő kiesés is több tízezer forintos pénzkiesést eredményez. Annak a Jegyespárnak, aki maga intézi a szervezést, az arra fordított idejével, és az emiatt kiesett jövedelmével is számolnia kell, mint számottevő esküvői kiadás.

Nyugalmat, biztonságot, mert az esküvő napján asszisztensemmel együtt személyesen ügyelek mindenre, hogy gördülékenyen, vidáman teljen a nagy nap.

Még mindig luxusnak, felesleges kiadásnak gondoljátok esküvőszervezői munkámat?

Remélem, sikerült eloszlatnom minden kételyt, és ügyfelemként köszönthetlek Titeket.

Kreatív ötleteimmel, az esküvők világában eltöltött tíz éves tapasztalatommal
szívesen segédkezem esküvőtök tervezésében, teljes megszervezésében,
de ha csak egy-két részlet, esküvői szolgáltató hiányzik,
azok közvetítésében is szívesen részt vállalok.

error: Védett tartalom!!! CopyRight © legjobblagzi.hu